Beyond Office.
U
w opdracht begint met goed luisteren. Hoe wilt u zich profileren en positioneren. Aan de hand van ons gesprek uw wensen en verlangens is het een kwestie van het omzetten van uw boodschap, waarbij mijn motto is: een opdracht uitvoeren is geen kunst, de wijze waarop wel.
 

Professioneel notulist.

Heeft u een notulist nodig voor een jaarvergadering, vergadering RvC, bestuursvergadering. Mijn specialisme bestaat onder andere uit juridische zaken (rechtbank), letselschade- en medische zaken, retail, ICT, en financiŽle uitwerkingen van vergaderingen.

Uw notulen kunnen voor u worden verzorgd na het fysiek aanwezig zijn bij u op locatie, dan wel via een online deelname. Het merendeel van mijn notulen kunnen binnen 48 uur in uitgewerkte vorm aan u worden verzonden, afhankelijk van uw wensen en onze afspraak.
 

Transcripties.

Heeft u geluidsopnames van interviews, een (studie)bijeenkomst  of een vergadering: deze kunnen door mij woordelijks worden uitgewerkt, dan wel in een samenvatting.
 

Vormgeving.

Ook kan ik voor u allerhande bestanden omzetten naar Word, bijvoorbeeld vanuit pdf, Excel of een door in ingescand of opgestuurd krantenartikel dat u graag in een Word document opgemaakt wil hebben.

Grafisch werk.

Om uw evenement te onderbouwen, of een huisstijl te creŽren geef ik vormgeving aan uw gevoel. Klik hier voor mijn grafische portfolio.


In the picture:

Beyond Office lanceert Dutch Business & Golf Events.
Meer informatie:
www.dutchbusinessgolf.nl